NL taal vrijwilliger

Onze kinderen hebben zowel de Peruaanse als de Nederlandse nationaliteit. We vinden het belangrijk dat onze kinderen later de optie hebben om in Nederland te gaan studeren en evt daar te blijven. Daarom is het heel belangrijk dat ze de Nederlandse taal zo goed mogelijk leren spreken, lezen en schrijven. En ook vanwege onze Nederlandse familie en vrienden, kortom: het is van groot belang dat onze kinderen goed Nederlands leren. 


Als NL taal vrijwilliger heb je doordeweeks (ma-vr) de kinderen smiddags 3 uur onder je hoede en ben je zowel spelenderwijs als methodegericht bezig om hen de Nederlandse taal te leren eigen maken. Je kunt spelletjes met hen gaan doen, boeken lezen en ook hebben we een lesmethode Nederlanse Taal waarmee je dagelijks aan de slag gaat. 

Verder kun je, als je dat wilt, meedraaien in andere werkzaamheden, bijv tijdens de activiteiten met het compassionproject. 


Wil je erover nadenken om hierheen te komen als NL taal vrijwilliger? Neem gerust eens contact op met tfctanja@gmail.com.